Flexleasing

Oplev enestående flexleasingmuligheder med Leasingklubben, der tilbyder konkurrencedygtige vilkår og god service

Undgå stort værditab

Når du nu betaler registreringsafgiften løbende, så undgår du et stort værditab på bilen. En bil der er betalt kontant, er indregistreret på fuld registreringsafgift, når du så vil bytte/sælge denne, skal du have fat i en bilforhandler som skal binde meget kapital i din bil – og derved får du et lavere bud på den.

Ud over forhandlerens store kapitalbinding, så er forhandler også udfordret, på at bilen taber hurtigere værdi end en bil der står uden registreringsafgift.

Mange bilforhandlere vil slet ikke tage en dyrere bil på fuld afgift i bytte.

Hvis du stadig vælger at købe en bil på fuld afgift, skal du være opmærksom på, at ved eksport af bilen, så tager SKAT et gebyr på minimum 15% af registreringsafgiften, når man søger om at få det resterende afgift retur.

Efter endt flexleasing har du som førnævnt en bil uden afgift. Denne kan sælges i hele verdenen, hvorimod en dansk indregistreret bil er meget begrænset – medmindre man vil betale førnævnte gebyr på 15%.

 

Her kommer flexleasing ind i billedet

Ved flexleasing betaler du afgiften løbende, typisk 6-12 måneder af gangen. Dette kan være en fordel hvis du kun bruger bilen i udvalgte perioder. Et godt eksempel vil være en fin cabriolet, som man typisk kun vil have på vejen i sommerhalvåret. Hvis du kan lide at skifte bil ofte, så er flexleasing løsningen for netop dig – dette er væsentligt mere fleksibelt end at købe bilen kontant.

 

Stærkere likviditet

Når du flexleaser, har du ikke en stor belastning på din likviditet. Typisk betaler man 20-30% i udbetaling af bilens købspris, inklusiv moms.

Herunder ses satserne på periodebetaling af registreringsafgift:

0-3 måneder:           2 % registreringsafgift
3-36 måneder:         1 % registreringsafgift
Over 36 måneder:   0,5% registreringsafgift

Fordele ved Flexleasing

  • Mindre kapitalbinding
  • Løbende betaling af afgiften
  • Mindre værditab
  • Mindre usikkerhed ved eventuelle ændringer i registreringsafgifterne.
  • Mindre værditab når man skifter til anden bil.
  • Hele verdenen som din mulig salgskanal.

Hvad gør du nu?

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet af en af vores leasingrådgivere. Derfra kan vi sammen realisere dine leasingdrømme!

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld vores kontaktformular nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

+45 28 26 64 60

Agtrupvej 124
6000 kolding

ak@leasingklubben.dk

Åbningstider:
Man – Fre: 09:00-15:00
Lør – Søn: Lukket

Weekend, og udenfor åbningstid: Kontakt for aftale

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.