Flexleasing

God løsning for dig ……

Undgå stort værditab

Når du nu betaler registreringsafgiften løbende, så undgår du et stort tab på bilen. En bil der er betalt kontant er indregisteret på fuld registreringsafgift, når du vil bytte/sælge denne skal du have fat i en bilforhandler som skal binde meget kapital i din bil – og derved får du et lavere bud på den.

Ud over forhandlerens store kapital binding, så er forhandler også udfordret på at bilen taber hurtigere i værdi end en bil der står uden registreringsafgift.

Mange bilforhandlere vil slet ikke tage en dyrere bil på fuld afgift i bytte.

Hvis du stadig vælger at købe en bil på fuld afgift, så skal du være opmærksom på at ved eksport af bilen, så tager SKAT et gebyr på min. 15% af registreringsafgiften når man søger om at få det resterende afgift retur.

Efter endt flexleasing har du som førnævnt en bil uden afgift. Denne kan sælges i hele verdenen, hvorimord en dansk indregisteret bil er meget begrænset – men mindre man vil betale førnævnte gebyr på 15%.

 

Betal afgiften løbende

Ved flexleasing betaler du afgiften løbende, typisk 6-12 måneder af gangen. Dette kan være en god løsning hvis du kun bruger bilen i udvalgte perioder. Et godt eksempel er en fin cabriolet som man typisk kun vil have på vejen i sommerhalvåret. Hvis du kan kan lide at skifte lidt bil ofte, så er flexleasing løsningen for dig – det er meget mere flexibelt end at købe bilen kontant.

 

Stærkere likviditet

Når du Flexleaser har du ikke en stor belastning på din likvidite. Typisk betaler man 20-30% i udbetaling af bilens købspris inklusiv moms.

Herunder ses satserne på periode betaling af registreringsafgift:

0-3 måneder:           2 % registreringsafgift
3-36 måneder:         1 % registreringsafgift
Over 36 måneder:   0,5% registreringsafgift

Fordele ved Flexleasing

  • Mindre kapitalbinding
  • Løbende betaling af afgiften
  • Mindre værditab
  • Mindre usikkerhed ved eventuelle ændringer i registreringsafgifterne.
  • Mindre værditab når man skifter til anden bil.
  • Hele verdenen som din mulig salgskanal.

Hvad gør du nu?

Udfyld vores kontakt formular og lad en af vores leasingrådgivere tage kontakt til dig. Derfra kan vi hører om dine ønsker og om leasing er den rigtige løsning til dig og den bil du drømmen om.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld vores kontaktformular nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

+45 4081 2265

Agtrupvej 124
6000 kolding

seh@leasingklubben.dk

Åbningstider:
Man – Fre: 9-15
Lør – Søn: Lukket